"Turizm, tarım ve ticaret tamam da taşımasız olmaz"

Düzenleyen:
"Turizm, tarım ve ticaret tamam da taşımasız olmaz"

Ekonomi Haberleri

UND Başkanı Nuhoğlu, "Bankacılar Rusya sebebiyle etkilenen turizm, tarım ve ticaret temsilcileriyle bir araya geldi. Ama bunların lojistiği unutuldu. Taşıma olmadan olmaz" dedi...

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı Çetin Nuhoğlu, "3T’nin yanında ‘Taşımacılık’ yani 4’üncü ‘T’ unutulmamalıdır" dedi. Nuhoğlu, "Turizm, ticaret ve tarım sektörü temsilcileri ile bir araya gelen TBB Başkanı Hüseyin Aydın, krizden etkilenen 3 sektör temsilcisinin katıldığı toplantıda, Rusya krizinin ekonomiye yansımalarına ilişkin olarak ‘Herkesin kaybettiği ortamda biz kazanmayız veya bizim kazandığımız ortamda herkes kaybetmiyor. Hep birlikte sorun neyse, problem neyse imkânlarımız ölçüsünde bunları yönetebileceğimizin altını çizmek istiyorum’ diyerek çok yapıcı bir yaklaşım sergilemiştir. Gelişmelere duyarsız kalmayan Bankalar Birliği'nin benzer krizlerde ekonomiyi taşıyan taşımacılık sektörünü de monitörüne alması gerektiğini söylemek istiyoruz. Krizden etkilenme ve stratejik önemi dikkate alındığında, taşımacılık, iş birliği yapılacak en öncelikli sektördür” ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...