Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyoğlu’nda korkutan yangın! Bir mahalle sokağa döküldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beyoğlu’nda korkutan yangın! Bir mahalle sokağa döküldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beyoğlu’nda metruk bir binada çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Alevler kısa sürede bütün binayı sararken, çevredeki apartmanlara sirayet eden yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Beyoğlu Küçük Piyale mahallesi Altıntop sokak üzerinde bulunan metruk bir binada sabah saat 08.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede alevler bütün binayı sararken, çevredeki apartmanlara da sirayet etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Beyoğlu, Şişli, Fatih İtfaiye Amirliği ekipleri geldi. Ekipler alevlere müdahale ederek yangının çevredeki binalara daha fazla sıçramasını önledi. Çalışmaların ardından yangın, kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı.

VATANDAŞLAR HORTUM VE DAMACANALARLA YANGINI SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI
Metruk binada çıkan yangının, bitişiğinde bulunan apartmana sıçraması korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu. Yangının çıktığını fark eden vatandaşların durumu apartman sakinlerine haber verdiği ve vatandaşların kendilerini dışarı zor attıkları öğrenildi. Yangın nedeniyle çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşarken kimi vatandaşlar ise hortum ve damacanalarla yangına müdahale ederek itfaiye ekiplerine yardımcı olmaya çalıştı. Yangının sirayet ettiği apartman sakinleri de büyük panik yaşadı. Bir anne ve bebeğinin yangını korku dolu gözlerle izlemeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Yangının çıktığı binada madde bağımlılarının kaldığını iddia eden bir vatandaş, "Tinerciler geliyordu buraya. Yakmaya çalışıyorlardı. Uyuşturucu madde satıyorlar. Mal sahipleri de buraya gelip malına sahip çıkmıyor" diyerek tepki gösterdi.

Dumanları gördükten sonra apartman sakinlerini uyandırarak apartmanı tahliye ettiren bir başka vatandaş ise, "Sekize çeyrek kala uyandım. Dumanı görünce hemen itfaiyeyi aradım. Ardından binadaki bütün zillere bastım. Komşuları uyandırıp, aşağıya indirdim. Ardından itfaiye gelerek müdahale etti" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...