Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bernard Tomic'e ay yıldızlı forma teklifi

/ Kaynak: Hürriyet
Bernard Tomic'e ay yıldızlı forma teklifi

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Türkiye Tenis Federasyonu, dünya klasmanında 17 numarada yer alan Avustralyalı Bernard Tomic'e ay yıldızlı formayı giydirmek için görüşmelere başladı.

Spordaki devşirme modasına tenis en çok ses getirecek Bernard Tomic hamlesiyle katılmak istiyor...

Son olarak Avustralya Açık’ta düne kadar ev sahibi ülkenin tek tenisçisi Tomic, Andy Murray’e nefes kesen mücadelede 6-4, 6-4 ve 7-6’lık skorla mağlup oldu.Annesi Adisa Tomic’in Boşnak olmasından dolayı Tomic, Türkiye’ye de pozitif yaklaşıyor. Dünya 18 numarası, geçen yıldan bu yana belirli aralıklarla çalıştığı İstanbul’daki Garanti Koza WOS’ta Avustralyalı antrenör Gavin Hopper’ın da etkisiyle Türkiye adına yarışabileceğini söyledi.

BU KEZ BABASI ARACI OLDU
Dünyanın önemli yıldızlarını ağırlayan İstanbul’da tenisin gelişiminden etkilendiğini anlatan 2014’ün sonlarında dönemin Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural ile Ankara’da görüşse de küçük pürüzlerden dolayı anlaşma olmadı. 750 bin dolar gibi cüzi bir teklifle Türk olmayı kabul eden Tomic, o dönem yeterli ilgiyi göremedi.
Türkiye adına ikinci hamle ise Avustralya Açık henüz başlamadan yıldız tenisçinin babası John Tomic aracılığıyla geldi. Turnuva başında oğlunun Avustralyalı raketler Nick Kyrgios ve Thanasi Kokkinakis’in gölgesinde kalmasına içerleyen John Tomic, Türkiye ile görüşmeye devam etse de 4. turda ev sahibinden sadece Bernard Tomic kalınca görüşmeler durdu. Dün Murray’e mağlup olan Dünya 17 numarası ile görüşmelere Avustralya Açık sonrası devam edilecek.

BERNARD TOMIC KİMDİR?
Yaşı:
23
Boy: 1.96
Şu anki dünya sıralaması: 17
Şampiyonluk sayısı: 3
Turnuvalardan kazandığı para ödülü: 3.6 milyon dolar
Toplam ace sayısı: 1745
Kazandığı maç sayısı: 133
Kaybettiği maç sayısı: 117

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...