Galatasaray'da büyük operasyon

Galatasaray'da büyük operasyon

SPOR Haberleri

West Ham, Burak için resmi teklifini yaptı ve 6 milyon artı 1 milyon euro bonus önerdi. İki kulüp arasındaki pazarlıklar devam ediyor. Sarı-kırmızılılar bunun üzerine, Adriano için Milan ile görüşmelere başladı. Yönetim, 9 milyon euro’luk satın alma opsiyonunu aşağı çekmeye çalışıyor

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın transferi ciddiye bindi. West Ham United, teknik direktör Slaven Bilic'in ısrarlı isteği üzerine golcü oyuncu için ikinci kez sarı-kırmızılı kulübün kapısını çaldı. Sezon başında Burak'ın bonservisi için 5 milyon euro teklif eden ancak kabul görmeyen İngiliz kulübü, bu defa teklifini 6 milyon euro'ya çekti. Dün Galatasaraylı yöneticilerle görüşen İngilizler, yarım sezon kiralama ve satın alma opsiyonu için 1 milyon euro da bonus önerdi. Ancak Galatasaray'da son öneri de yeterli görülmedi. Bazı yöneticiler, "Tarık Çamdal'ın 4.5 milyon euro ettiği ortamda Burak, bu rakama gönderilmez" diye isyan bayrağını açtı. 

Çin'de gündemde 
Yapılan toplantıda, Burak'ın 8 milyon euro'dan aşağıya verilmemesi kararlaştırıldı. Bu durum West Ham'a da bildirilirken pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Denizli ve Başkan Dursun Özbek'e "Gitmek istiyorum" diyen Burak ayrıca, Çin'den gelen teklifi dedeğerlendirmeye aldı.

Cenk Ergün
Galatasaray, golcü sıkıntısı yaşamamak için Burak Yılmaz ayrılır ayrılmaz Luiz Adriano ile sözleşme imzalamayı planlıyor. Milan kulübünü, Brezilyalı golcünün kiralanması konusunda ikna eden Cenk Ergün, satın alma opsiyonunu da almak için temaslarını sürdürüyor. İtalyan ekibi, 28 yaşındaki Adriano için 9 milyon euro bonservis bedeli belirlerken sarı-kırmızılıların 8 milyon euro bedelle satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi. Yıldız oyuncunun menajeri Gilmar Veloz da Galatasaray ile Milan arasındaki görüşmeleri doğruladı. 

Menajeri açıkladı 
Veloz yaptığı açıklamada, "Oyuncu için birçok teklif var. Galatasaray'ın ilgisi de doğru. Hatta Milan CEO'su sayın Galliani ile bu konuyu konuştuk. Teklifi onlara ilettim. Galatasaray ilk etapta kiralamak istiyor. Ancak İtalyanlar şu anda kiralamak istemiyorlar. Bu hafta içinde, en geç Cuma gününe kadar bu işin netleşeceğini tahmin ediyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...