Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Ziyech’e en iyi teklif Fener’den’

‘Ziyech’e en iyi teklif Fener’den’

SPOR Haberleri

Hakim Ziyech ismi bir kez daha gündeme geldi. Hollanda ve İtalya basınına göre Twente, Sampdoria'nın genç yıldız için yaptığı öneriyi, “Fenerbahçe'nin teklifi daha iyi” diyerek geri çevirdi.

Aziz Yıldırım, yaz transfer dönemi kapandıktan sonra, “Ocak ayında da iki takviye yapmayı planlıyoruz” demişti. Sarı-Lacivertliler’in bir forvet, bir de ofansif orta saha alması beklenirken şu ana kadar transfer konusunda bir gelişme yaşanmadı. Ancak Hollanda ve İtalya basınına göre Sarı-Lacivertliler, Hakim Ziyech için çoktan kolları sıvadı. 

İki ülke medyasında çıkan haberlere göre İtalyan ekibi Sampdoria, 22 yaşındaki oyuncu için Twente’ye teklifte bulundu. Hollanda ekibinin buna yanıtı, “Fenerbahçe’nin teklifi sizden daha iyi” oldu. Ancak haberlerde, Sarı-Lacivertli ekibin Ziyech için ne kadarlık bir rakam önerdiğine yer verilmedi. Kulüp yönetimi, takımdan ayrılmak istediği için Fas asıllı Hollandalı oyuncunun kaptanlığını elinden almış ve satış listesine koymuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...