Çıkar, gereğini yaparız

/ Kaynak: Fotomaç
Çıkar, gereğini yaparız

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Başkan Fikret Orman, "Takımımız kuvvetli. Bu güçlü kadromuzla sahaya çıkacağız ve en iyisini yapacağız" ifadesini kulandı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün öğle saatlerinde yeni transfer Alexis Delgado ile bir araya geldiğinde yaptığı açıklamada, erteleme konusuna da değindi. Başkan Orman, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Bu noktadan sonra konsantre olunması gereken şey Beşiktaşımızın şampiyonluğu" diye konuştu. Beşiktaş'ta transferin hiçbir zaman bitmediğini anlatan Orman, "Şu anda esas olarak sezon sonu için çalışıyoruz" ifadesini kullandı. Fikret Orman, yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçlarıyla ilgili de "Ne zaman bizim maçımız var, kar yağışı başlıyor. 'Hayır var' demek lazım. Takımımız çok kuvvetli. Kuvvetli kadromuzla çıkacağız, topumuzu oynayacağız, gerekeni yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

BU SEZON BAŞKA TAKViYE OLMAYACAK
Siyah-beyazlı ekibin başkanı Orman, ara transferde başka oyuncu almayı düşünmediklerini söyledi. Başkan Orman, "Teknik heyetimizle yaptığımız uzun görüşmelerin ardından eksik olan bölgelerimize gerekli takviyeleri yaptık. Takımımıza şu anda başka bir takviye düşünmüyoruz" ifadesini kullandı.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...