Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da kayıp gencin cesedi bu halde bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Adana'da kayıp gencin cesedi bu halde bulundu

YAŞAM Haberleri  / AA

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu gencin öldürülüp, cesedinin gömüldüğü ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Ceyhan ilçesinde polis ekipleri, 18 yaşındaki Ali Yiğit'in ailesinin 3 Ocak'ta yaptığı kayıp başvurusu üzerine çalışma başlattı. Yiğit'in yakınlarının ifadesine başvuran ekipler, baba Mehmet Yiğit'in kayıp oğlunun üç arkadaşından şüphelendiğini söylemesi üzerine D.İ'yi gözaltına aldı. Ekipler, D.İ'nin ifadesinde, Ali Yiğit'in Yumurtalık ilçesi Demirtaş sahilinde A.Ö. ve H.Ç ile yaşadığı tartışmanın ardından öldürüldüğünü ve cesedinin gömüldüğünü söylemesi üzerine belirtilen yerde kazı çalışması yaptı.
Kazı çalışmaları sonucu bulunan ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayla ilgili A.Ö. ile H.Ç. de gözaltına alındı.
Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi. Öte yandan, Ali Yiğit'in, 2012 yılında uyuşturucu satışı yüzünden çıktığı öne sürülen bir kavgada kurşun isabet eden bacağının daha sonra kesildiği öğrenildi.
Adana'da kayıp gencin cesedi bu halde bulundu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...