Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın oyununa kameralı önlem

Düzenleyen:
PKK'nın oyununa kameralı önlem

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Sur, Silopu ve Cizre ilçelerinde terör örgütüyle mücadele eden güvenlik güçlerinin teçhizatlarına artık 'dijital kameralar' da eklendi.

Vatan Gazetesi'nden Murat Çelik'in haberine göre bölgede terör örgütü PKK ile mücadele içinde olan Bordo Bereli Özel Kuvvetler timleriyle, Jandarma ve Polis Özel Harekat (JÖH ve PÖH) personelinin çelik miğferlerine her anı kayıt eden birer 'aksiyon kamerası' eklendi. Çok hızlı şekilde piyasadan tedarik edilen, küçük ve hafif son teknoloji ürünü aksiyon kameraları, birkaç hafta önce JÖH, PÖH ve Özel Kuvvetler mensuplarının çelik başlıklarına monte edildi. Her anın, çatışmanın kaydedildiği kamera kayıtları günlük olarak toplanıyor ve arşivleniyor. Uygulamanın amacının PKK terör örgütü ve yandaşlarının güvenlik güçlerine yönelik ithamlarının önüne geçmek olduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...