Eski bakanın kızının ölüm nedeni belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eski bakanın kızının ölüm nedeni belli oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir’in Torbalı ilçesinde cesedi bulunan eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli’nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın sel sularına kapılarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Dün akşam saatlerinde, Karakuyu ile Çamlıca mahalleleri arasındaki Petrek Çayı yakınında dolaşan avcılar tarafından, üzerinde giysileri olmayan ve yabani hayvanlar tarafından zarar verilen bir kadın cesedi bulundu. İzmir Adli Tıp Kurumu’na kadırılan ceset üzerinde yapılan inceleme sonucu cesedin, bir hafta önce kaybolan ve kayıp ilanı verilen, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden eski Başbakan Ekrem Pakdemrili’nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın (54) olduğu belirlendi. Cesedin kimlik tespitinin ardından Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın ailesi ve yakınları İzmir Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Yapılan otopsinin ardından Anlatıcı’nın cenazesi ailesine teslim edildi. İzmir Mezarlıklar Müdürlüğü’nde defin işlemleri için işlemleri yapıldığı sırada Ayşe Pekdemirli Anlatıcı’nın kardeşleri Celal Bayar Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemrli, Bekir Pakdermirli, yakınları ve İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal doğan geldi. Burada açıklama yapan Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın ağabeyi Mehmet Pakdemirli, ’’Ayşe’nin aracı sel suları ile birlikte sürüklenmiş. Kaza gibi duruyor. Olay, kardeşimin kaldığı çiftliğin yakınlarında olmuş. Kayıptı zaten kardeşim, biz de arıyorduk. Araç kanalın içinde kalınca biz ve ekipleri görememişiz. Bulunduğu bölgeyi aradık ancak bulamamıştık. Sonradan jandarma buldu. Ayşe çiftlikte kalıyordu. Eşi ve bir kızı vardı’’ dedi.

Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın cenaze namazı yarın öğle namazına müteakip Balçova Niyazi Uğur Camii’nde kılındıktan sonra Balçova Yukarı Mezarlığa defnedileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...