Mustafa Denizli'den Linnes sürprizi!

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriiyet
Mustafa Denizli'den Linnes sürprizi!

SPOR Haberleri  / Hürriiyet

Mustafa Denizli, Kastamonuspor 1966 maçında herkesi şaşırtan bir tercih yaparak, sağ bek için transfer edilen ve yıllardır bu mevkide görev yapan Martin Linnes'i ön liberoda oynattı.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kastamonuspor 1966 ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda Martin Linnes konusunda sürpriz bir karar aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, ara transfer döneminde Norveç'in Molde takımından alınan genç sağ beki yine kendi mevkisinde oynatmadı.

Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maç olan Karşıyaka mücadelesinde sağ kanatta görev alan Linnes, Kastamonuspor 1966 önünde ön liberoda oynadı.

Martin Linnes'in esas bölgesi olan sağ bekte ise Tarık Çamdal forma giydi.

Bilindiği üzere Mustafa Denizli, Felipe Melo'nun Inter'e gitmesinin ardından ön libero bölgesinde Chedjou başta olmak üzere birkaç futbolcuyu denemiş, ancak hiçbirinden istediği verimi alamamıştı.

A2 TAKIMINDAN HİÇBİR OYUNCU KADRODA YOKTU
Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'nda grubundan birinci çıkmayı garantilemesine karşın Mustafa Denizli, A 2 takımından hiçbir oyuncuyu 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Muslera'yı kadroya dahil etmeyen Denizli, kaleyi Eray'a teslim etti. İkinci kaleci Cenk Gönen sakat olduğu için de kulübe de İsmail Çipe oturdu.

Mustafa Denizli ayrıca, Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Sabri Sarıoğlu'nu da yedek soyundurdu. Westham'a transferi söz konusu olan Burak Yılmaz ise maç kadrosunda yer almadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriiyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...