Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kit Harington'dan Jon Snow açıklaması

Kit Harington'dan Jon Snow açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Game of Thrones hayranlarının öldüğüne bir türlü ikna olmadığı Jon Snow ile ilgili en net açıklama bir kez daha karakteri canlandıran İngiliz oyuncudan geldi.

Bir televizyon klasiğine dönüşen Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yeni sezonuyla ilgili en çok merak edilen konu kuşkusuz Jon Snow'un akıbeti. 
Özellikle sosyal medya her gün hakkında yeni bir iddianın ortaya atıldığı Jon Snow ile ilgili bir kez daha konuşan Jon Snow'u canlandıran 29 yaşındaki İngiliz oyuncu Kit Harington, Snow'un öldüğünü ve hayranların bu durumu kabullenmesi gerektiğini  belirtti. 
Digital Spy'a konuşan İngiliz oyuncu, "İnsanlar benim ölmemi istemiyor ama Jon Snow öldü. Herkesin buna alışması lazım" ifadelerini kullandı. Diziden ayrıldıktan sonra yeni projelerde yer almaya başlayan Harington, çekimlerden arda kalan zamanında bol bol dinlendiğinin altını çizdi. 
Game Of Thrones’un 5. sezon finaline Jon Snow’un kılıç darbeleri alarak öldüğü sahne damgasını vurmuş, olay sosyal medyada bir numaralı gündem maddesi olmuştu. Hakkında onlarca teori ortaya atılan Game of Thrones'un 6'ncı sezonunda Jon Snow'un annesinin kim olduğunun netlik kazanması bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...