Apple kullanıcıları için bir güncelleme daha

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Apple kullanıcıları için bir güncelleme daha

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Apple, iOS 9.3 beta 2'yi de kullanıcıların ve geliştiricilerin beğenisine sundu.

Hatırlayacağınız üzere Apple bundan iki hafta önce iOS 9.3 güncellemesinin ilk betasını kullanıcılar ve geliştiriciler için yayınlamıştı. Bu ilk beta ile birlikte iOS 9.3 ve ses getiren yeni özellikleri de gün yüzüne çıkmıştı. Kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği bu güncellemeyi bir an önce daha stabil ve hazır hale getirmek için uğraşan Apple, bugün ise iOS 9.3'ün ikinci betasını yayınladı.

13E5191d numarasıyla yayınlanan iOS 9.3 Beta 2'nin en önemli yeniliği, Kontrol Merkezi'ne eklenen Night Shift, menüsü gibi görünüyor. Kullanıcılar bu menü üzerinden tek tuşla çok ses getiren Night Shift özelliğini açabilecek 

Diğer taraftan ikinci beta ile birlikte Notlar uygulaması daha güvenli bir hal alıyor. Kullanıcıların kişisel bilgilerini de yazdığı Notlar uygulamasına artık Touch ID veya şifre ile ulaşılabilecek. Bir diğer önemli özellik ise iOS 9.3 ile birlikte birden fazla Apple Watch'u aynı cihazda kullanabilecek.

iOS 9.3 güncellemesini herkesten önce test etmek isteyenler betaları, cihazınızın UDID kaydı varsa geliştirici sayfasından indirebilirler.

Apple kullanıcıları için bir güncelleme daha

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...