Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Toptan temizlik

Düzenleyen:
Erdoğan: Toptan temizlik

POLİTİKA Haberleri

‘Paralel’e çalışan kim varsa özel kalemimi arayıp bildirin. Kamuda çalışan PKK destekçilerini de hemen yargıya teslim edin.

Külliye’de 300 kaymakamı ağırlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeminde paralel devlet yapılanması ile PKK terörü vardı. Kaymakamlardan yetkilerini kullanırken, ‘statükonun gardiyanlığını yapmamalarını’ isteyen Erdoğan, “Mevzuat şöyledir, böyledir, yeri geldiği zaman koyun mevzuatı bir kenara, kendi zihinsel inkılabınızı devreye sokun” dedi. Şu ana kadar 10 bine yakın muhtarla buluştuğunu kaydeden Erdoğan, “Bu muhtarların bir kısmı kaymakamından, valisinden memnuniyetini ifade ederken, bir kısmı da bize şikâyetini ifade ediyor. Yani markajdasınız onu bilesiniz” ifadesini kullandı. 
PKK’YA: Bölücü terör örgütü bazı bölgelerde hakimiyet tesis etmeye çalışıyor. Örgütün güdümündeki partinin belediyeleri bunların kontrolü altında. Ayrıca kamuda çalışan kimi görevlilerinin de gizli veya açık destekleri var. Hiç beklemeyeceksiniz. Kim yapmış bu haysiyetsizliği, kim bu ihaneti yapmış, hemen yargıya teslim edeceksiniz. Bilhassa kaymakamlar bu konuda cesur bir şekilde harekete geçmelidir. Gerekirse belediyelerin araç gereçlerine el koyarak gerekirse diğer kurumların imkânlarını kullanarak bölgede hayatı bir an önce normale döndürmemiz şarttır.
PARALEL YAPI: Aynı durum Paralel Devlet Yapılanması ile mücadele için de geçerli. Bu yapı mensuplarını, kamunun tüm kademelerinden süratle temizlemek mecburiyetindeyiz. Sizden bu çalışmaları daha kararlı bir şekilde yürütmenizi istiyorum. Bu mücadelede desteğim daima yanınızdadır. İstediğiniz anda özel kalemimi telefonla arayarak bu bilgileri verebilirsiniz. Çünkü bizzat kendim bu işi takip ediyorum ve Devlet Denetleme Kurulunun da birinci derecede görevi budur. Bu mücadelede herhangi bir engelle karşılaşan, sıkıntı, sorun yaşayan doğrudan bu bilgiye bana aktarmalıdır.”
BAŞKANLIK: Türkiye’nin imkânlarını ve eksiklerini en iyi sizler biliyorsunuz. Birikimlerinizi hem yeni anayasa hem de başkanlık sistemi tartışmalarına katkı sağlayacak şekilde bakanlığımız aracılığıyla bir arada getirmenizin faydalı olduğunu düşünüyorum”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...