Güray’da fark 300 bin Euro

Düzenleyen:
Güray’da fark 300 bin Euro

SPOR Haberleri

Bordo-mavili yönetim, Güray Vural için Akhisar ile anlaştı; Soner ile Alper'i de takasa ikna etti. Ancak yıllık 700 bin avroya razı olmayan Güray, 1 milyon avroda diretince transfer şimdilik çıkmaza girdi.

Trabzonspor'a şok... Muhammet Demir'den sonra Güray Vural'ın da transferinde mutlu sona yaklaştığını düşünen bordo-mavililer beklemedikleri bir krizle karşı karşıya kaldı.
700 avroya olmaz!
Bordo-mavililerin iki futbolcu ve 700 bin avro karşılığında renklerine bağlamak istediği sol bek Güray'ın menajeri, "700 bine olmaz, futbolcu 1 milyon avro istiyor" diye diretince Trabzonspor'un 'bitti' gözüyle baktığı transfer şimdilik çıkmaza girdi.
Akhisar yönetimi, "İki kulüp anlaştık, sen de kararını ver" diye 27 yaşındaki futbolcuyu, transferin gerçekleşmesi için Trabzonspor’un 700 milyon avroluk teklifine iknaya çalışıyor.
Ege temsilcisinin bu girişimi karşısında Güray’dan umudunu kesmeyen bordo-mavili yönetim transferi sonlandırmak için çabasını sürdürüyor.
Trabzonspor yönetimi, “Güray'ın bonservisine karşılık Akhisar Belediyespor'a Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ'ı önerdik, onlar da kabul etti. Burada sorun yok ancak ‘bitti’ gözüyle baktığımız asıl transfer son anda Güray’ın 700 bin avroluk teklifimize yanaşmaması üzerine tıkandı. Güray, 1 milyon avro istiyor. Bu parayı veremeyeceğimizi ve indirme gitmesini söyleyip,  beklemeye geçtik. Güray yarına kadar indirim yaparsa imzalar atılacak” dedi.
Gitmezse serbest kalacak 
Akhisar Teknik Direktörü Cihat Arslan, Güray transferinin bir an önce noktalanması istedi. Arslan, “Futbolcunun iç dünyasını bilemem ama süreç uzadı. Biz ona kaptanlık verdik, kalsın diye ama 3 gün sonra benim takımında mı, değil mi bilmiyorum, kafalar karışık. Gitmezse sezon sonu serbest kalacak. Bu transfer gerçekleşirse Soner ve Alper gelecek. İkisi de önemli oyuncular, bilhassa Alper Kayserispor’da iyi işler yaptı. Soner de son 5 sezonun en genç orta saha oyuncusu” diye konuştu.

İshak ve Sefa kadroda
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası maçı için Gaziantep'e gitti. Bordo-mavililer, dün sabah ter antrenmanı yaptı. İlk maçına çıkacak olan Hami Mandıralı, yeni transfer Muhammet Demir, kaptan Onur, Cavanda, Cardozo, Mehmet Ekici, Erkan Zengin ve hasta olan Aytaç, Aykut ile sakatlıkları süren Mbia, Mustafa Yumlu'yu kafileye almadı. Buna karşılık uzun zaman sonra İshak Doğan ve Sefa Yılmaz ilk defa kadroya dahil edildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...