Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlk hedef Doumbia

Düzenleyen:
İlk hedef Doumbia

SPOR Haberleri

Golcü arayışlarını sürdüren F.Bahçe için İtalyan spor basınından flaş bir iddia geldi.

Sarı-lacivertli ekibin Roma'nın Fildişi Sahilli forveti Seydou Doumbia için harekete geçtiği belirtildi. Haberlerde, 28 yaşındaki forvetle ciddi şekilde ilgilendiği belirtilen Aston Villa ve Swansea City'den sonra Fenerbahçe'nin de Doumbia'yı kiralamak istediği vurgulandı. Sezon başı Roma'dan CSKA Moskova'ya kiralanan, aralık ayı sonunda ise Roma'ya geri dönen Doumbia kulüpçe kadroda düşünülmüyor. F.Bahçe'nin ise pahalı transfer yapma imkanı yok. Sarı-lacivertli ekibin bu sebeple ilk seçenek olarak oyuncuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralamayı hedeflediği ifade edildi.
Plase Emenike
Yönetim problemli futbolcusu Emenike'yi de diğer bir seçenek olarak elinde tutacak. West Ham'ın bu oyuncu için satın alma opsiyonuyla kiralama teklifini geri çeviren sarı-lacivertliler, Emenike'nin bonservisini 13 milyondan 9 milyon avroya indirmesine rağmen ara transferde Nijeryalı için hiçbir kulübün bu ücreti göze almadığı belirtiliyor. Nijeryalı oyuncunun Avrupa ve Çin takımlarından daha düşük ücrete talipleri var. Eğer sarı-lacivertli takımda Doumbia transferi gerçekleşmezse Emenike takımda kalacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...