Müftüoğlu: Biz kimseyi doğramıyoruz!

Düzenleyen:
Müftüoğlu: Biz kimseyi doğramıyoruz!

SPOR Haberleri

Bir süre önce Denizli'nin "ince ince doğranıyoruz" yakınması yaptığı hakemleri savunan Müftüoğlu, "Oyuncular ve teknik adamlar da hata yapıyor" dedi

Bu sezon hakem hataları sebebiyle birçok takım veryansın ederken MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, hakemlerine sahip çıktı. Beyaz TV'ye röportaj veren Müftüoğlu, "Hata yapan sadece hakemler mi? Herkes hakemlerden dert yanıyor. Ben de işini düzgün yapmayan oyuncuları ve teknik adamları eleştiriyorum" ifadelerini kullandı. Bir süre önce Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin "Bizi ince ince doğradılar" sözü hatırlatılan Müftüoğlu, "Oyuncular kademeye giremiyor top çalamıyor 8-10 kere, bir tanesi gündeme gelmiyor. Hakemler 500 tane karardan, iki-üç tane, o da bazen, yanlış karar verdi diye olay oluyor" dedi. 
Türk hakemlerini başarılı bulduğunu söyleyen Kuddusi Müftüoğlu, "Cüneyt Çakır şu an Avrupa Şampiyonası'nda finalin bir numaralı adayı. Bence medyanın, seyircilerin, oyuncuların ve teknik adamların daha az hakem hatalarına odaklanmaları gerek. Trabzon'da yaşananlar bizi üzdü ama TFF bu konuda duyarlı davranıp gerekeni yaptı. Biz kimseyi doğramayız, biz sadece sahada kendi işimizi yaparız. Beşiktaş-Galatasaray maçında Mete Kalkavan çok iyi maç yönetmişti, Denizli hocamız neden öyle konuştu bilmiyorum. Ahmet Çakar'ın eleştirileri hep var, kendi görüşüdür bir şey diyemem. Bir gün yorumcu olursam ben de eleştiri yaparım" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...