Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak'a Çin kancası

Düzenleyen:
Burak'a Çin kancası

SPOR Haberleri

West Ham'dan sonra Jiangsu Suning kulübü de yıldız oyuncu için kapıyı çaldı

Galatasaray'da Burak bilmecesi sürüyor. Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Slaven Bilic'in takımı West Ham United'dan sonra Çin kulübü Jiangsu Suning da golcü oyuncu için devreye girdi. Çin kulübünün yetkilileri Burak Yılmaz'a yıllık 5 milyon avro, Galatasaray'a ise bonservis bedeli olarak 7 milyon avroluk teklif sundu. Çin'e gitmeye sıcak bakmayan Burak Yılmaz ise Juangsu Suning kulübünden yıllık 8 milyon avroluk talepte bulundu. Golcü oyuncunun West Ham United ile transfer görüşmeleri de sürüyor. Burak Yılmaz'ın, İngiliz kulübüyle yaptığı görüşmelerin olumsuz sonuçlanması durumunda Çin ekibinin Burak için yeniden güçlü bir şekilde devreye gireceği belirtildi. 
Denizli 'gitmez' dese de...
Mustafa Denizli dünkü Kastamonu maçı sonrası Burak'ın takımdan ayrılmayacağını yineleyip, "Bu kadro darlığıyla takımdan kimse gitmeyecek. Kadro yapımız ortadayken bu konuda taviz vermek istemiyorum" sözlerini kullansa da büyük mali kriz yaşayan yönetimin Burak'ın satışına sıcak baktığı biliniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...