Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Denizli istediği futbolcuyu açıkladı

/ Kaynak: Hürriyet
Mustafa Denizli istediği futbolcuyu açıkladı

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Burak Yılmaz'ın gitmesine karşı olduğunu yinelerken, transfer listesinde ilk sırada yer alan ismin Martin Benitez olduğunu açıkladı.

Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor'u 4-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik patron Mustafa Denizli önemli açıklamalarda bulundu.Sarı-Kırmızılılar'ın deneyimli hocası, müsabakaya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Kastamonu son derece renkli bir takım. Gruba renk kattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Pozisyonu bol bir maçtı. 5 gol oldu ama, daha fazla gol de olabilirdi. Keyifli bir maç oldu rakip de açık oynadığı için. Martin Linnes'i zaten transfer amacımız belliydi. Ondan birkaç pozisyonda alternatif oluşturabilir miyim diye düşünüyorum."

"BURAK HİÇBİR YERE GİTMEZ"
Denizli, transfer çalışmaları ve adı İngiltere Premier Lig takımı West Ham United ile anılan Burak Yılmaz'ın durumu hakkında ise şöyle konuştu:
"Şu ana kadar istediğimiz transferleri gerçekleştiremedik. Öyle ya da böyle. Transferle ilgili 1-2 gün içinde daha net konuşabilirim. Burak Yılmaz hiçbir yere gitmez. Bize teklif gelirse verir miyiz, o da zor gözüküyor. Birkaç güne açıklama yapacağım. Sinan böyle devam ettiği sürece hiçbir sorun yaşamaz."

"LİSTEMİN İLK SIRASINDA BENITEZ VAR"
Transfer listesinin ilk sırasında Benitez'in yer aldığını kaydeden Denizli, "Benim bu dönem itibariyle ağırlıklı olarak takip ettiğim futbolcularla ilgili raporum başkanımız ve yönetimimizde var. Transferde 3 tane birimin aynı düşüncede olması lazım. Benim bu yıl itibariyle, ocak transferinde öncelikli düşündüğüm transfer Martin Benitez'di.

Mustafa Denizli istediği futbolcuyu açıkladı
Mustafa Denizli'nin ismini açıkladığı Arjantinli Martin Benitez, ülkesinde Independiente takımında forma giyiyor. 21 yaşındaki oyuncu, forvet ve forvet arkası pozisyonlarında görev yapıyor.

Çeşitli aşamalarda bir araya gelindi. Bu bir araya geldiğimiz dönemde, hem transfer yapmak istediğimiz kulübün yöneticileri, daha evvel düşündüğümüz fiyatların biraz üzerine çıktı. Bu aşamada UEFA ile durumumuz ortaya çıktı. Ben görev yaptığım sürece iki birimi de sağlıklı değerlendirmek zorundayım. Hem kulübümü, hem takımımı. Saatler süren çalışmalar yaptık. İkisini de değerlendirdik ve belli bir aşamaya geldik. Birincisi Galatasaray'ın ceza alma durumundan bahsediliyor ama bu net bir şekilde gerçekleşecek bir şey değil.

"BİZİ ESAS ZORLAYAN KONU UEFA"
Olasılıklardan bahsediyoruz. Bizi esas zorlayan konu, UEFA'nın Galatasaray ile yaptığı mali çerçevede uyum anlaşmasının hayata geçirilmesi. Bu çerçevede kulübümüzün kasasından transfer için çıkacak paranın olumsuz etkileyeceğini görüyoruz. İkinci ve üçüncü alternatifleri değerlendirebilir miyiz?  Bakıyoruz" ifadelerini kullandı.
Denizli ayrıca bir isim için çalışmalarının sürdüğünü kaydederken, "Bu dönemi sağlıklı nasıl geçirebiliriz? Kadroya katkı sağlayacak iki oyuncu vardı. Biri Benitez'di, bir diğeri de devam ediyor hala. Olur ya da olmaz ona göre konuşabilirim" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...