Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zerrin Özer: Benim için dua edin

Düzenleyen:
Zerrin Özer: Benim için dua edin

MAGAZİN Haberleri

Yanlış ameliyat yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkum olan Zerrin Özer, önceki akşam hayranlarına böyle seslendi ve ekledi: 'Hayatta en önemli şey sağlık.'

Doktorunun yaptığı hatalı ameliyat sonucu tekerlekli sandalyeyle yaşamak zorunda kalan başarılı sanatçı Zerrin Özer, önceki akşam yaşadığı talihsiz olayın ardından ilk kez Beyoğlu'nda görüntülendi. Odakule'deki TRT Stüdyoları'ndan çıkarken objektiflere takılan Özer için birçok kişinin seferber olduğu gözlendi. 

'AĞLATACAKSINIZ BENİ' 

Zerrin Özer, bina çıkışının arka kapısında basın mensuplarını görünce önce şaşırdı ardından duygusal anlar yaşadı. Usta sanatçı, muhabirlere şöyle seslendi: "Canlarım benim, bilseydim burada olduğunuzu sizi kulise alırdım. Bu soğukta beni beklemişsiniz. Dayanamam beni ağlatacaksınız yapmayın böyle, çok üzüldüm şimdi. Geldiğinizi neden haber vermiyorsunuz!" 

'SAĞLIĞIM DAHA İYİ' 

Görevlilerin yardımı ile tekerlekli sandalyeden güçlükle kaldırılıp VİP minibüsüne bindirilen Zerrin Özer, basın mensupları aracılığıyla hayranlarına da şu mesajı yolladı: "Şimdi sağlığım daha iyi. Benim için dua edin. Her şeyin başı sağlık, bu hayatta sağlıktan önemli bir şey yok. Kimse bunu unutmasın."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...