Özcan Deniz'den hayranlarını üzecek haber geldi

Düzenleyen:
Özcan Deniz'den hayranlarını üzecek haber geldi

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı ve oyuncu olan Özcan Deniz, sahneyi ve dizi oyunculuğunu bıraktığını açıkladı

Milliyet Gazetesi'nden Ali Eyüoplu'nun haberine göre; Cuma vizyona girecek “Her Şey Aşktan” filmini önceki gün Kanyon’daki özel gösteriminde izledim. “Her Şey Aşktan”ın yapımcılığını Avşar Film’le ortaklaşa üstlenen ve filmde konuk oyuncu olarak “Medyum Kato”yu canlandıran Özcan Deniz’le gösteri öncesinde sohbet ettik. Bu şartlarda şarkıcılık ve dizi oyunculuğu yapmamaya karar verdiğini söyleyen Deniz, bunun sebeplerini ise şöyle açıkladı:

“Ben pahalı bir şarkıcıyım. ‘Kaliteli iş yapmak istiyorum’ diyenler senede kaç konser verebiliyor? 10 konseri geçmez. Yılda 10 konser için orkestrayı bile tutamazsın. Çektiğim filmlerin müziklerini kendim yapıyorum. O bana yetiyor. 
 
Pahalı bir dizi oyuncusuyum. Bu işten iyi para kazanıyorum, ama dizi süreleri 150 dakikalara çıkınca kaliteli senaryo bile çıkmıyor ortaya. O yüzden sete giderken mutlu hissetmiyorum kendimi. Dizi sektöründe deniz bitti. Kaliteli senaryo yazılamıyor artık. Ne çekersen çek, beş bölüm sonra bütün diziler aynılaşmaya başladı.
 
Bu şartlar altında sahne ve dizi oyunculuğu yapmayacağım. Yarın şartlar değişirse, duruma bakabilirim, ama şöyle de bir durum vardı ortada: 
 
Yaklaşık 15 yıldır insanlar beni şarkıcı, dizi ve sinema oyuncusu, film senaristi, yönetmeni, yapımcısı olarak görüyor. Her taşın altından çıkma durumu olunca da insanlar bir yere koyamıyorlar seni. O yüzden bazılarını eleyerek yoluma öyle devam etmem lazımdı. Artık bundan sonra tek işim sinema. Bundan sonra senarist, yönetmen, oyuncu veya yapımcı olarak bol bol film çekeceğim.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...