"Burak hiçbir yere gitmez"

"Burak hiçbir yere gitmez"

SPOR Haberleri

Mustafa Denizli, "Burak hiçbiryere gitmez. Bize bu konuda ciddi bir teklif gelirse değerlendirir miyiz? O da zor. Şu ana kadar bizim futbolcularımızla ilgili basında yer alan haberler sadece camiada soru işareti oluşturuyor."

Mustafa Denizli, 1966 Kastamonuspor maçı sonrası çok önemli açıklamalar yaptı. Maç hakkında kısa bir değerlendirme yapan Denizli, "Keyifli bir futbol akşamı oldu. Taraftarın sayısı istediğimiz kadar olmasa da. Liderliği zaten garantilemiştik. Böyle bir skorla kapatmak iyi oldu. Şimdi format değişiyor. Eleme usulüne geldiği zaman daha dikkatli ve özverili olmalıyız" dedi.

"İSTEDİĞİMİZ TRANSFERLERİ YAPAMADIK"
Transferlerle ilgili de açıklama yapan Mustafa Denizli, "Amaçladığımız transferleri bazı nedenlerden dolayı gerçekleştiremedik. Linnes'in zaten transfer amacı bu yüzdendi. Ondan bir kaç bölge için alternatif oluşturabilir miyim diye düşünüyorum. Akhisar maçında ve bu akşam değişik pozisyonlarda denedim. En azından bir fikrimiz oldu. Linnes değişik pozisyonlarda neler katabilir onu gördük. Biz bir takım hedefler koyarken kulübün şartlarını düşünmek zorundayız. Belki bir kaç gün var ama yarından sonra daha detaylı bir açıklama yapabilirim." ifadelerini kullandı.

"BURAK YILMAZ BİRYERE GİDEMEZ"
Burak Yılmaz'ın durumu hakkında açıklamalar yapan tecrübeli teknik adam, "Burak hiçbiryere gitmez. Dolayısıyla bize bu konuda ciddi bir teklif gelirse değerlendirir miyiz? O da zor. Şuana kadar bizim futbolcularımızla ilgili basında yer alan haberler sadece camiada soru işareti oluşturuyor. Bunların hiçbiri gerçek değil. Bununla ilgili bir kaç gün içinde açıklama yapacağım." dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...