Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Futbolseverlere büyük müjde!

/ Kaynak: Fanatik
Futbolseverlere büyük müjde!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Yıllardır hafta sonu maçlarını şifreli izlemek zorunda kalan futbolseverler, uzun bir aranın ardından 4 büyüklerin karşılaşmalarını açık kanaldan izleyebilecek.

Futbolseverler yıllar sonra Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un maçlarını hafta sonunda açık kanaldan izleyebilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun sezon başında yaptığı planlama gereği Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunun hafta sonu oynanacak olması; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarlarını şifreli ekrana mahkum etmeyecek.

Dördü de garantiledi
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarından çıkmayı garantileyen 4 büyüğün karşılaşmaları, yayıncı kuruluşun çeşitli kanallarından izlenebilecek.
Bilindiği üzere gruplarda geride kalan maçlar sonrasında Galatasaray, Gaziantepspor ile Fenerbahçe ise Kayserispor ile rakip olmuştu.

Kartal-Trabzon rakibini bekliyor
Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri ise bugün ve yarın oynanacak kupa karşılaşmaları sonrası belli olacak.
Statü gereği kupadaki son 16 maçları tek karşılaşma üzerinden oynanacak.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...