Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Parayı getirsin, hemen gitsin!'

'Parayı getirsin, hemen gitsin!'

SPOR Haberleri

Sürekli problem çıkartan Mbia yönetime 'yeter' dedirtti; Başkan Usta da kesin kararını verdi: Kamerunlu yıldız ya sakatlığını bahane ediyor ya da mutsuz olduğunu söylüyor. Oyuncuyla bağlarını kopartmaya hazırlanan Bordo-Mavililer'in ise tek şartı var, o da sezon başında Mbia'ya ödenen 2.2 milyon Euro'luk imza parasının geri verilmesi.

Olaylı şekilde Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Mbia son haftalardaki tavırlarıyla yönetimi çıldırttı. Sürekli problem oluşturan, maaşının tamamı ödenmesine rağmen mutsuz olan Kamerunlu futbolcu son olarak Beşiktaş maçından önce “Sakatım” demişti. Ancak yapılan kontrollerde Mbia’da hiçbir soruna rastlanmadı.

Takım içinde huzursuzluk oluşturan, gitmek istediğini artık yüksek bir sesle dillendiren yıldız oyuncuyla ilgili Başkan Muharrem Usta kesin kararını verdi. Oyuncu ve menaceriyle yapılan son görüşmelerde, “Size ödediğimiz 2.2 milyon Euro’luk imza parasını geri getirin, isterseniz hemen gidin. Kendinize kulüp bulun” denildi. Trabzonspor’un bonservis bedeli ödemeden Sevilla’dan aldığı Mbia’yı göndermek istemesinin bir başka nedeni de yüksek maaşı ve önceki yönetimin inanılmaz imtiyazlar tanıdığı sözleşmesi. Başkan Muharrem Usta’nın kurmayları sil baştan yeni bir mukavele yapmak için daha önce Mbia ile görüşmüş ancak olumsuz yanıt almıştı.

Hami hoca hazırlıklı
Tüm bu gelişmeler ışığında teknik direktör Hami Mandıralı da planlarını Mbia yokmuş gibi yapmaya başladı. Çin kulüpleriyle görüşen Kamerunlu futbolcunun her an gidebileceğini göz önünde bulunduran Hami hoca, alternatif oyun planları üzerinde çalışıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...