Real Madrid'in Neymar çılgınlığı!

/ Kaynak: Hürriyet
Real Madrid'in Neymar çılgınlığı!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, en büyük rüyası olan Neymar'ı transfer etmek için tam 400 milyon Euro'yu (1.3 milyar TL) gözden çıkardı.

Real Madrid başkanı Florentino Perez’in son çılgınlığı İspanyol basınında büyük yankı uyandırdı. Neymar’ı transfer etmekten hiç vazgeçmeyen Perez’in yakın çevresine yıldız futbolcuya yıllık 35 milyon euro ödeyeceğini söylediği iddia edildi.

Brezilyalı yıldıza 5 yıllık sözleşme imzalatmak isteyen Florentino Perez, Neymar’ın babasını ikna etmek için de 30 milyon Euro’luk imza parası ödemeye hazır. Yıllık 35 milyon Euro ücretle birlikte sadece Neymar’a ödenecek tutar 205 milyon Euro olacak. Golcü oyuncunun “Evet” demesi halinde Real Madrid, 195 milyon Euro’luk bonservis ücretiyle birlikte toplam 400 milyon Euro’luk bir maliyetle karşı karşıya kalacak. 

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...