Yiğit Bulut görevden alındı

- Güncelleme:
Yiğit Bulut görevden alındı

Medya Haberleri

Yeni organizasyon modelinde Genel Yayın Yönetmenliği kadrosunu kaldırdığını açıklayan Habertürk televizyonu, Yiğit Bulut'un görevine son verdi. Bulut'un Star TV Haber Daire Başkanı olduğu iddia edildi.

Habertürk Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, görevden alındı. Ciner Medya Grup Başkanı nbsp;Mehmet Kenan Tekdağ'ın nbsp;görevden alınmayla ilgili yaptığı açıklama şöyle: "Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır. nbsp;Bu sebeple, Televizyonumuzda 2 yıldan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla yürütmekte olan değerli arkadaşımız Sn. Yiğit Bulut'a yürüttüğü çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonraki iş ve görevlerinde başarılar dilerim." nbsp;Yiğit Bulut'un Star TV Haber Daire Başkanı olduğu iddia edildi. Bu arada, işine son verilen Yiğit Bulut Twitter üzerinden ilk açıklamalarını yaptı: "Sevgili dostlar, bir şeyler yazıp sevinenlerin bayramına limon sıkmanın anlamı yok... Rahat olun, herkesin maskesi düşsün, açıklama yapacağım. nbsp;Aynı zihniyetin temsilcileri Başbakan Erdoğan'ı da hapse attırdıkları günün akşamı medyada bayram yapmış 'muhtar bile olamaz' demişlerdi... nbsp;Türkiye çıktığı büyük yoldan dönmez-dönemez... Bu yolda bir Yiğit feda olsun..."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...