Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 sene sonra kan donduran itiraf! Kocası öz ağabeyinin katili çıktı

Düzenleyen:
10 sene sonra kan donduran itiraf! Kocası öz ağabeyinin katili çıktı

YAŞAM Haberleri

Öldürdüğü asker arkadaşının cenazesinde aşık olduğu kız kardeşiyle evlenen şahıs, geceleri gördüğü kabuslara daha fazla dayanamayıp, 10 yıl sonra polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, Muhittin Kızılaslan (36) ve Hacı Aydın (35), Elazığ’da 2001-2003 yılları arasında beraber askerlik yaptı. Kızılaslan, terhisinden sonra İstanbul’da tekstil işinde çalışmaya başladı. Asker arkadaşı Hacı Aydın’ı da yanına çağıran Muhittin Kızılaslan, 2006 yılında, memleketi Muş’a taşınacağını söyledi. Uyuşturucuya alıştığı iddia edilen Aydın ise, kendisini o zaman niye İstanbul’a çağırdığını sorunca, aralarında tartışma çıktı. Çıkan kavgada Muhittin Kızılaslan’ı 27 bıçak darbesiyle öldüren Hacı Aydın, arkadaşını battaniyeye sararak kaldığı bekar evinin önüne bıraktı.

İfadesi alandıktan sonra mahkeme tarafından serbest bırakılan Hacı Aydın, öldürdüğü arkadaşı Muhittin Kızılaslan’ın cenazesine katılmak üzere Muş’a gitti. Cenazede öldürdüğü arkadaşı Muhittin Kızılaslan’ın kız kardeşi Suphiye K’ye aşık olan zanlı, bir sene sonra, öldürdüğü arkadaşının kız kardeşiyle evlendi. Bu zaman zarfında Bursa’ya taşınan ve Arap turistlere rehberlik yapan Hacı Aydın, vicdan azabıda daha fazla dayanamadı. 10 yıldır her gece öldürdüğü arkadaşının rüyalarına girdiğini söyleyen Aydın, Emek Polis Karakolu’na giderek, cinayeti itiraf etti.

RÜYASINDA GÖRDÜ, CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
İki çocuk babası Hacı Aydın, dün öğle saatlerinde evde uyuduğu sırada Muhittin Kızılaslan’ın tekrar rüyasında gördü. Aydın, uyanınca evine bir kilometre uzaklıkta bulunan Emek Polis Merkezi’ne giderek cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından ifadesi alınan Hacı Aydın kendisini görüntüleyen gazetecilere teşekkür ettikten sonra İstanbul polisine teslim edildi. Hacı Aydın, “Her gece rüyalarıma giriyordu, rüyamda bana, ‘hem beni öldürdün hem de kardeşimle evlendin. Bu bana revamı’ diyordu. Artık dayanamadım teslim oldum dedi.

Zanlı Hacı Aydın, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin sorularına cevap vermeyen Aydın, "Teşekkür ederim" diyerek el salladı.

(ajanslar)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...