Sesli mesajdan müebbet yedi

Sesli mesajdan müebbet yedi

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de bıçaklayarak vahşi bir şekilde sevgilisini öldüren adam, kadının cinayetten birkaç dakika önce kızına gönderdiği sesli mesajdan yakayı ele verdi.

İngiltere'de bıçaklayarak vahşi bir şekilde sevgilisini öldüren adam, kadının cinayetten birkaç dakika önce kızına gönderdiği sesli mesajdan yakayı ele verdi. Önce meşru müdafaa yaptığını iddia eden ama sesli mesajın ortaya çıkması üzerine suçunu itiraf eden Daniel Hodges (31) müebbet hapse mahkum edildi.

Hodges, kıskançlık sebebiyle Gillian Andrade'yı (39) Loughton'da bıçakla öldürdüğünü itiraf ederken sesli mesajın dinletilmesi sırasında, yaşanan dehşet anları sebebiyle Chelmsford'daki mahkemede derin bir sessizlik oluştu.

Hakim Charles Gratwicke, "Bu, vahşi, acımasız ve uzun süren bir saldırıdır" dedi.

Cinayet, Temmuz 2012'de işlenmişti. Andrade'nin kendisini aldattığını düşünen adam, ses kaydında, "Sen benim son aşkımdın" diye bağırıyor.

Katil, vahşi şekilde kadını öldürdükten sonra önce onun kendisine saldırdığını iddia etmiş, iddiasına delil oluşturması için de kendi boğazını kesmiş, bıçağı da kadının eline tutuşturmuştu. Paçayı kurtardığını düşünürken geçen ay ortaya çıkan sesli mesaj, Hodges'in cinayeti itiraf etmesine yol açtı.

Hodges en az 17,5 sene hapis yatacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...