Ankara'daki katliamın detayları kan dondurdu!

Düzenleyen:
Ankara'daki katliamın detayları kan dondurdu!

YAŞAM Haberleri

Ankara'da eşi, kızı ve oğlunu öldürüp iki kızını da yaraladıktan sonra intihar eden Ahmet Canal'ın (55), ailesini katletmesinin detayları ortaya çıktı

Bir kargo şirketinde işçi olarak çalışan Canal, önceki akşam işten evine geldiğinde posta kutusunda, en küçük kızı Aliye’nin (18) Bodrum’da tacize uğradığını dair dava kâğıdını gördü. Olayın 3 yıldır kendisinden saklamasına sinirlenen Canal, ailesini salonda topladı ve rasgele ateş etti. İlk ateşte eşi Pembe (45) salonun ortasında hayatını kaybetti. Canal, oğlu Cihat’ı (21) kapı girişinde, kızı Aliye’yi ise kaçtığı odada vurarak öldürdü.
20 ve 24 yaşındaki diğer iki kızını da yaralayan baba intihar etti.

2 ŞARJÖR KULLANMIŞ
2 şarjör kullanarak katliam yapan babanın evinde 18 boş kovan bulundu. Ahmet Canal’ın ailesine daha önce de şiddet uyguladığı, bu nedenle ailenin 3 kez karakola giderek şikâyette bulunduğu öğrenildi. Evden uzaklaştırılma cezası da alan Ahmet Canal’ın, 3 ay önce ailesiyle tekrar barıştığı ve evine döndüğü de ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...