Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şoförlük imtihanında 107 kere başarısız oldu

Şoförlük imtihanında 107 kere başarısız oldu

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de 28 yaşındaki bir genç, ehliyet almak için girdiği yazılı imtihanlarda sergilediği başarısızlıkla rekor kırdı.

İngiltere'de 28 yaşındaki bir genç, ehliyet almak için girdiği yazılı imtihanlarda sergilediği başarısızlıkla rekor kırdı. İsmi açıklanmayan genç, tam 107 kere imtihanda başarısız oldu. Londralı olduğu bildirilen şahıs halen imtihandan geçmiş değil.

Genç bu uğurda kayda değer bir parayı da zayi etti. Her bir imtihana girmek için 31 sterlin ödeyen genç toplam olarak 3.317 sterlin (9.000 TL) ödeme yaptı.

Gencin başarısız olduğu test 57 dakika sürüyor. Testte her bir soruda çeşitli şıklar arasında doğruyu bulmak gerekiyor.

Yazılı imtihanı geçemediği için adam halen direksiyon (pratik) imtihanına giremedi. Yazılı imtihandan sonra genci bir de direksiyon imtihanı bekliyor. Daha önce 40 yaşındaki biri pratik imtihanını 37. denemesinde geçmişti. Bu da pratik imtihanında bir rekor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...