Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Doktor hastasını muayene ederken öldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Doktor hastasını muayene ederken öldü

YAŞAM Haberleri  / AA

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, hasta muayene ettiği sırada kalp krizi geçiren Dr. Ahmet Cihat Akçay, hayatını kaybetti.

 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kulak burun boğaz uzmanı olarak görev yapan 58 yaşındaki Akçay, bir hastayı muayene ederken fenalaşarak yere düştü. Hastasının bağırması üzerine odaya gelen mesai arkadaşları, Akçay'ın kalp krizi geçirdiğini tespit ederek ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra hastanenin yoğun bakım servisine kaldırılan Akçay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

- Görev yaptığı hastanede tören düzenlendi
Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Akçay için ilk tören, 14 yıldır görev yaptığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mesai arkadaşlarının da katılımıyla gerçekleştirildi. 

Akçay'ın cenazesi daha sonra Ümraniye'deki İlim Sarayı Camisi'nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından, Beykoz İshaklı köyü mezarlığında toprağa verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...