O caninin karısı konuştu: 'Ondan her şey beklenir'

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
O caninin karısı konuştu: 'Ondan her şey beklenir'

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Elazığ’da arkadaşı Muhittin Kızılaslan’ı öldürdükten sonra cenazesinde gördüğü kız kardeşine aşık olup evlenen ve vicdan azabına dayanamayarak cinayetten 10 yıl sonra suçunu itiraf ederek teslim olan Hacı Aydın’ın eşi S.A. konuştu. Büyük şok yaşadığını söyleyen genç kadın, 'Çok kötü bir insandı, ondan her şey beklenir' dedi.

Elazığ’da, birlikte askerlik yaptığı arkadaşı Muhittin Kızılaslan’ı İstanbul’da 27 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra katıldığı cenaze töreninde gördüğü kız kardeşine aşık olup evlenen ve vicdan azabına dayanamayarak cinayetten 10 yıl sonra suçunu itiraf ederek teslim olan 35 yaşındaki Hacı Aydın’ın eşi S.A., 15 gün önce eşinin uyguladığı şiddet nedeniyle muş’a gitti.

DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Muş’un Altınova Mahallesi’nde oturan S. A., eşiyle geçimsizlik yaşadıklarını ve tartışmalar yüzünden kendisini dövdüğünü belirterek, "Sürekli kanlı rüyalar gördüğünü söylüyordu. Kardeşimin katili olduğunu öğrenince şok oldum. Aramızdaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle, 15 gün önce evi terk ederek çocuğumla birlikte babamın evine geldim. Tartışmalarımızda, ‘kardeşinizin kanını yerde bıraktınız’ diye söyleniyordu. Geceleri çok geç geliyor ve kumar oynuyordu. Ayrıca yanınca çok sayıda cüzdan da getiriyordu. Öğrendiğime göre hırsızlıktan sabıkası da varmış. Çok kötü bir insandı, ondan her şey beklenir" dedi.

ÖLDÜRDÜĞÜ ARKADAŞININ KARDEŞİNE MESAJ GÖNDERMİŞ

Merkez Osmangazi İlçesi Emek Adnan Menderes Mahallesi’nde oturan S. A.’ın ablası Saadet Kızılaslan da, olayın şokunu yaşadıklarını belirterek, Hacı Aydın’ın kız kardeşini dövüp eziyet ettiğini söyledi. Kızılaslan, "Kız kardeşimle evlendikten sonra bir yıl Ankara’da kaldılar. Sonra benim yanıma geldiler. Onlara evimi verdim, ben baktım. Ancak, Hacı çok kötü bir insandı. Geçtiğimiz aylarda adam yaralamaktan hapse girip çıktı. Geçen hafta 16 yaşındaki kardeşim Kerem’e mesaj atmış, mesajında, ‘Ben Muhittin’in kimin öldürdüğünü biliyorum. Ya ben, ya Erkan ya da sen öldürdün’ diye yazmış" dedi.

Hacı Aydın’ın kız kardeşini sokak ortasında dövmesi üzerine evinden çıkardığını kaydeden Saadet Kızılaslan, "Kız kardeşim boşanma kararı almıştı ve çocuğunu alarak ailemizin yanına gitti. Ancak kardeşimin katili olabileceğine hala inanamıyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...