Kurusıkı tabancayla kızını rehin aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kurusıkı tabancayla kızını rehin aldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eskişehir’de iş yeri devretmek için ruhsat işlemlerini tamamlayamayan kadın, sinirlenerek belediye hizmet binasında kızını yanındaki kurusıkı tabancası ile rehin aldı.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kemal Paşa Mah. Sivrihisar 1 Caddesi üzerinde içkili restoran işletmeciliği yapan Nevariye D. (35), iş yerini başka birine devretmek için işlemlere başladı. Nevariye D'nin., ruhsat işlemlerinin birkaç gün sürdüğü, kendisinin de bu duruma sinirlenerek yanında bulunan kurusıkı tabancayı çıkararak, “Kızımı rehin alırım” diyerek, kızı Melike A.(9)’yı rehin aldığı iddia edildi. Polis ekiplerinin olayın yaşandığı Tepebaşı Belediyesi binasına kısa sürede gelmesi ile birlikte kadınla uzlaşma çabaları başladı. Bir süre sonra ikna edilen kadın, polis ekiplerine teslim oldu. Sivil bir araçla belediye binasından çıkarılan kadın, Yunus Emre Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bu arada, yaşanan rehine gerginliğinin ardından Başkan Ahmet Ataç'ın, sakinleşen anne ve kızını odasında misafir ederek Melike A.'ya oyuncak hediye ettiği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...