Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akıl almaz bankamatik dolandırıcılığı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Akıl almaz bankamatik dolandırıcılığı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir bankaya ait bankamatiğe aparat takılarak dolandırıcılık girişiminde bulunuldu.

Olay kentin Atatürk Caddesi üzerindeki bir bankaya ait ATM’de meydana geldi. ATM’ye gelen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Çağan Kutay Er, bankamatikteki hesabından para çekmek istedi. Ancak üniversite öğrencisi bankamatikten her türlü işlemi gerçekleştirmesine rağmen, çekmek istediği para miktarı, para alma bölümüne gelmedi. Er, bunun üzerine durumu hem bankanın müşteri hizmetlerine, hem de polise bildirdi ve olay yerinden ayrılmadı. 
Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptığı incelemede bankamatiğin para bölmesinde aparat takılı olduğunu fark etti. Aparatı çıkartan ekipler, para bölümünde de sıkışmış vaziyette 100 lira tespit etti. Polis sıkışmış olan parayı, olay yerine çağrılan banka yetkililerine teslim etti. 
Polis bankamatikteki güvenlik kamerası kaydını incelemeye alırken, bankamatiğe aparatı yerleştirenleri bulmak için çalışma başlattı. 
Öte yandan aynı bankaya ait Salihli Devlet Hastanesi önündeki ATM’ye de aynı şekilde aparat takıldığı ifade edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...