Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP’li İbrahim Küçük şehitliğe defnedildi

Düzenleyen:
MHP’li İbrahim Küçük  şehitliğe defnedildi

POLİTİKA Haberleri

Suriye’nin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı’na yönelik saldırılarda şehit olan MHP Fatih İlçe Teşkilatı İkinci Başkanı İbrahim Küçük (43) son yolculuğuna uğurlandı.

Fatih Camisi’nde ikindi vakti düzenlenen cenaze törenine Küçük ailesinin yanı sıra MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Genel Başkan yardımcıları Celal Adan, Atila Kaya ve Semih Yalçın, İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karabaş, partililer ve vatandaşlar katıldı. Cami avlusunda Küçük’ün babası Ali, annesi Mümin ve eşi Nurgül Küçük taziyeleri kabul etti. Küçük’ün 4 yaşındaki kızı Elif Berra ile 7 yaşındaki kızı Zeynep Küçük de törende yer aldı. Tabutun yanına Türk ve Türkmen bayraklarının yanı sıra Türk cumhuriyetlerinin bayrakları da asıldı. Küçük’ün cenazesi, tekbirler eşliğinde Edirnekapı Şehitliği’nde defnedildi. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...