Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Futbolun zirvesi toplanıyor!

Düzenleyen:
Futbolun zirvesi toplanıyor!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de yer alan ekiplerin oluşturduğu Kulüpler Birligi Vakfı, “Futbol Zirvesi” adı altında bugün İstanbul'da önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Dört ayrı oturumun yapılacağı zirvenin açılışında  Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim katılımcılara hitap edecek. Avrupa basınının da ilgi gösterdiği etkinlikte, İngiltere Premier Lig Yönetim Kurulu Üyesi Nic Coward, İspanya La Liga Görsel ve İşitsel Alan Direktörü Melcior Soler, Chelsea ve Manchester United kulüplerinin eski CEO'su Peter Kenyon, Atletico Madrid CEO'su Miguel Angel Gil, Chelsea Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bruce Buck ve Mönchengladbach Başkanı Rolf Königs de katılımcılara görüşlerini aktaracak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...