TFF hız kesti

Düzenleyen:
TFF hız kesti

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın isteğini dikkate almayan Federasyon, Mersin maçını 17 Şubat’ta, Trabzonspor karşılaşmasını ise 15 Mart’ta oynatacak

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor-Beşiktaş maçlarının yeni tarihlerini duyurdu. Yapılan açıklamada, 18. haftada yoğun kar yağışı nedeniyle 12. dakikasında tatil edilen Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu ve 19. haftada yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmalarının yeni tarihlerinin belirlendiği kaydedildi. Duyuruda, "Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu karşılaşması 17 Şubat Çarşamba günü saat 19.30'da, Trabzonspor-Beşiktaş müsabakasının ise 15 Mart Salı günü saat 19.30'da oynanması kararlaştırıldı" ifadeleri kullanıldı. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak Mersin İdman Yurdu maçını 3 Şubat, Trabzonspor karşılaşmasını da 18 Şubat tarihinde oynamak istediklerini belirtmişti. Siyah-beyazlıların, bu tarihlere takınacağı tavır merak konusu oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...