Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin yeni transferini açıkladı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin yeni transferini açıkladı

SPOR Haberleri

Emenike'nin kiralanması konusunda West Ham ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, dev bir transfere imza atmak üzere. Transfer haberleriyle ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, sarı lacivertlilerin Roma'nın Fildişili golcüsü Seydou Doumbia ile anlaştığını duyurdu.

Futboldaki transfer haberleriyle dünya çapında ün yapan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıracak bir habere daha imza attı...Sky Italia muhabiri, Emmanuel Emenike’nin yarın sağlık kontrolünden geçip West Ham United’a imza atacağını söylerken, Fenerbahçe’nin Roma’nın Fildişili golcüsü Seydou Doumbia transferinde de önemli mesafe kat ettiğini bildirdi. Di Marzio, yarın Fenerbahçeli yöneticilerle Romalılar arasında transfer için son bir telefon görüşmesi gerçekleştirileceğini belirtti.

Fenerbahçe'nin yeni transferini açıkladı
Geçen sezonun devre arasında CSKA Moskova’dan Roma’ya transfer olan 28 yaşındaki golcü, beklentileri karşılayamayınca bu sezon başında tekrar CSKA Moskova’ya kiralanmıştı.  
İlginç bir futbol kariyerine sahip olan Doumbia, profesyonelliğe Japonya'nın Kashiwa Reysol Kulübü'nde adım attı. Tecrübeli oyuncu daha sonra sırasıyla Tokushima Vortis, Young Boys, CSKA Moskova ve Roma kulüplerinde oynadı. (Ajansspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...