Kadıköy'de sevgilisini öldüren kadın gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kadıköy'de sevgilisini öldüren kadın gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri  / AA

Kadıköy'de sevgilisini bıçaklayarak ölümüne sebep olduğu iddia edilen kadın gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Rasim Paşa Mahallesi’nde, dün gece saat 02.30 sıralarında günlük kiralanan bir dairede boynundan bıçaklanan Halil İbrahim Çakmak'ı (31) gören vatandaşlar polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Hastanesi'ne kaldırılan Çakmak, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili çalışma başlatan Kadıköy İlçe Emniyet ekipleri, Çakmak’ın kısa bir süre önce cezaevinden çıktığını ve olay günü bıçaklandığı dairede sevgilisi Özlem K. (37) ile birlikte olduğunu tespit ederek zanlı genç kadını gözaltına aldı. Emniyette ifadesine başvurulan zanlı Özlem K.'nın 23 Kasım 2015'te İstanbul’a geldiği, üvey annesiyle arasında geçimsizlik yaşanması üzerine evi terk ettiği öğrenildi.
Özlem K.'nın, 4 gün önce cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Halil İbrahim Çakmak’la tanıştığı ve olay günü alkol alan ikilinin tartıştıktan sonra genç kadının mutfaktan aldığı bıçakla Çakmak’ı yaraladıktan sonra kaçtığı belirlendi.
Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı Özlem K. adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...