Isınmak isterken yanarak öldü!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Isınmak isterken yanarak öldü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Adana'da yalnız yaşayan yaşlı adam, gece üşüyünce tüplü soba ile ısınmak isterken, yanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hiç evlenmeyen 62 yaşındaki Raşit Kaya, Dadaloğlu Mahallesi 2630 Sokak'ta tek odalı bir evde yaşamaya başladı. Hasta da olan Kaya, dün gece saat 01.00'e kadar tek odalı evinde bir akrabasıyla oturup sohbet etti. Daha sonra akrabası yanından ayrılıp evine gitti. Kaya ise ısınmak için piknik tüplü sobayı yatağının yanına yaklaştırıp yattı. Kaya uyuduktan sonra yorganı sobanın ısıtması sonucu alev alarak yanmaya başladı. Kaya uyuduğu için yangını fark etmeyerek yanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Gece olduğu için kimsenin de haberi olmadı. Sabah saat 06.30'da sokaktan geçen bir vatandaş Kaya'nın kaldığı yerden dumanlar çıktığını görünce itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler olay yerine geldiğinde yangının kendi kendine sönmek üzere olduğunu gördü. Ekipler soğutma çalışması yapıp içeri girdiğinde bir kişinin somyanın hemen yanında yerde tamamen yanmış halde olduğunu gördü. Yatağın da tamamen yandığı görüldü. 
Olay yerine gelen polisin incelemesinin ardından Kaya'nın cesedi adli tıp kurumuna kaldırıldı. Kaya'nın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alındı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...