Nihat Özdemir'den eşine son veda

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Nihat Özdemir'den eşine son veda

YAŞAM Haberleri  / İHA

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, eşi Gülseren Özdemir’i son yolculuğuna uğurladı. Cenaze törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu da katıldı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gülseren Özdemir için Kocatepe Camii’de öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene merhumenin eşi Nihat Özdemir, kızı Ebru Özdemir, oğlu Batuhan Özdemir ile yakınları başta olmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve Bülent Arınç, eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve Abdülkadir Aksu, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yöneticileri, eski Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ile iş ve spor dünyasının önemli isimleri katıldı.

Cenazeye katılan protokol üyeleri Kocatepe Camii’ne gelişlerinde Özdemir ailesine taziyelerini sundular. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracına taşınan Özdemir’in naaşı, Karşıyaka Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
Nihat Özdemir'den eşine son veda

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...