Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

500 kişiden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
500 kişiden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Düzce'de yaklaşık 500 kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Düzce'de yaklaşık 500 kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. AK Parti Düzce İl Teşkilatı yöneticileri ve üyeleri ile vatandaşlar, Kılıçdaroğlu hakkındaki suç duyurusu dilekçelerini vermek üzere Düzce Adliyesine geldi. Adliye çıkışında grup adına açıklama yapan AK Parti Düzce Merkez Teşkilatı Başkanı Durmuş Arslan, Kılıçdaroğlu'nun, partisinin 35. Olağan Genel Kurulu'nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında asılsız, mesnetsiz iftiralarda bulunduğunu savundu.

Kılıçdaroğlu'nun söylemlerine sosyal medyadan devam ettiğini vurgulayan Arslan, "Biz de buna istinaden hem partilerin grup toplantılarında hem Twitter'dan yazmış olduğu çok kötü hakaretlere karşı, bireysel kamu davası açtık. Bütün teşkilatlarımız, başkanlarımız, yönetim kurullarımız, meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz hatta vatandaşlar, AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımıza oy vermiş yüzde 52 seçmen de buna katılıyor. Bununla alakalı kamu davası açtık. Tüm teşkilatımız da burada" dedi.

Arslan, bireysel başvuru yapan kişi sayısının 500 olduğunu ancak bu sayının artacağını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...