HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Takla atan otomobil metrobüs yoluna girdi

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Takla atan otomobil metrobüs yoluna girdi
Kaza, Metrobüs, , Haber

YAŞAM Haberleri  / iHA

Kadıköy Fikirtepe’de bir araç takla atarak metrobüs yoluna girdi. Otomobilin metrobüse çarpmadan bir metre önce durması olası bir faciayı engelledi.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Kadıköy Fikirtepe E-5 Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fikirtepe istikametinde seyir halinde bulunan Mustafa Demir yönetimindeki 34 FU 5991 plakalı araç başka bir aracın arkadan kendisine çarpması üzerine emniyet şeridinde bekleyen Oğuz Güner yönetimindeki 34 BK 8039 plakalı araca çarptı. Direksiyonunu kıran Özdemir’in kullandığı otomobil takla atarak metrobüs yoluna girdi. Takla atan aracın içi yolcu dolu metrobüse bir metre kala durması olası bir faciayı engelledi. Kazanın ardından olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken sürücü Mustafa Özdemir, takla atan aracından yara almadan çıkmayı başardı. Takla atan araç çekici yardımı ile metrobüs yolundan çıkarıldı.

Kaza nedeniyle metrobüs seferlerinde kısa süreli aksama yaşanırken emniyet şeridinde duran aracın sürücüsü Oğuz Güner, “Park halinde bekliyordum. Bana arkadan biri vurdu. Şu anda şok halindeyim” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...