LG'den Samsung'a gönderme

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
LG'den Samsung'a gönderme

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Teknoloji devi LG, bir diğer dev Samsung'a sosyal medya üzerinden sataştı

Akıllı telefon pazarında birbirleriyle kıyasıya rekabet içerisinde olan markalar, bu rekabetlerini sosyal ağlara da taşıyorlar. Daha önce sosyal ağlar üzerinden birbirleriyle dalga geçen, birbirlerine sataşan veya iğneleyici paylaşımlar yapan birçok marka görmüştük. Şimdi ise LG ve Samsung arasında sosyal medyada bir atışma yaşandı. Daha doğrusu tek taraflı bir atışma.

Samsung Mobile geçtiğimiz gün Twitter hesabı üzerinden Galaxy S6 edge+'ın hızlı şarj özelliğini vurgulamak adına cihazın %0'dan %100 şarja yalnızca 90 dakika içerisinde ulaştığını yazdı.

LG USA Mobile ise hemen bu atılan tweet'e cevap attı. LG, Galaxy S6 edge+'ın pilinin değiştirilebilir olmamasından ve yeni telefonu V10'un pilinin değiştirilebilir olmasından dolayı, LG V10'un değiştirilebilir pili sayesinde %0'dan %100 şarja anında ulaşabileceğini yazdı.

LG'den Samsung'a gönderme

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...