Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizli, 'Şartların böyle olduğunu bilseydim...'

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Denizli, 'Şartların böyle olduğunu bilseydim...'

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray'ın teknik patronu Mustafa Denizli, tesislerde basın mensuplarıyla sohbet etti

Florya'da basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı yapan Mustafa Denizli, "Şartların böyle olduğunu bilseydiniz G.Saray'a yine de gelir miydiniz?" sorusuna, "Çalışmalarımızı yarı yolda bırakmayız. Bir yola girdiğimizde o yolun sonuna kadar gideriz. Kariyerimi riske attığımı söyledim. Evet, kariyerim bir yara alacaksa burada alsın. Başka yerde değil. Buna da hazırlıklı geldik. Bunları öngörseydim yine gelirdim. Burası Galatasaray'sa ben de Mustafa Denizli'ysem tereddüt etmeden gelirdim" yanıtını verdi. Denizli, 1+1 yıllığına UEFA organizasyonlarından men edilmesi istenen Galatasaray'ın ceza almasının uzak ihtimal olduğunu da söyledi. Burak Yılmaz'ın takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili sorular üzerine, "Burak ile bir görüşmem olmadı. Bu süreçten olumsuz etkilenmez" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Burak, taraftar için önemli futbolcudur. Bunlar aşılır. Taraftar sağduyulu, futbolcu da anlayışlıdır" ifadelerini kullandı. 

BENİTEZ'İ ALIRDIK AMA 
Basında yer alan başkan Dursun Özbek ile fikir ayrılığına düştükleri haberlerinin gerçeği yansıtmadığını da belirten Mustafa Denizli, devre arasında 5-6 transfer yapmayı planladıklarını ancak mali nedenlerle bunu gerçekleştiremeyeceklerini vurguladı. Aslan'ın teknik patronu, "UEFA'nın mektubu olmasaydı, Martin Benitez, Galatasaray forması giyerdi" diye konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, transfer yapamayacaklarına vurgu yaparak, takımdan kimsenin ayrılmayacağını da söyledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...