Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da polis aracı kaza yaptı: 1 şehit

İstanbul'da polis aracı kaza yaptı: 1 şehit

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş’ta trafik ekibine ait bir polis aracı ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 1 polis şehit olurken, 1 polis de yaralandı.

Kaza, Beşiktaş, Çırağan Caddesi’nde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ortaköy istikametinde seyir halinde olan 34 A 4342 plakalı trafik ekibi, karşı istikametten gelen 34 RUZ 27 plakalı lüks otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. 
Kazanın şiddetiyle savrulan polis aracı, yol kenarındaki kaldırıma çıktıktan sonra demir parmaklıklara çarparak durdu. Meydana gelen kazada polis memuru araçtan fırlayarak yola savrulurken, aracı kullanan memur araç içerisinde sıkıştı. Otomobil sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. 
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi, ambulans ve itfaiye sevk edildi. olay yerine gelen sağlık ekipleri yola savrulan ve durumu ağır olduğu öğrenilen polis memuru İsmet Fatih Alagöz ambulansla Fulya Özel Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Alagöz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polis aracı içerisinde sıkışan ve ismi öğrenilemeyen diğer polis memurunu kurtarmak için çalışmalara başladı. Yaklaşık 15 dakikalık çalışması sonucu polis memuru, araçtan çıkartılarak ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle Çırağan Caddesi’ni çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Yaralıların kurtarılması ve kaza yapan araçların yol üzerinden kaldırılmasının ardından trafik tekrar açıldı.
Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...