Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener 5. viteste

Düzenleyen:
Fener 5. viteste

SPOR Haberleri

Kendi evinde yenilmeme serisine devam eden F.Bahçe, TOP 16 turunda Hırvat rakibini de yıktı

THY Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen Fenerbahçe, Hırvat rakibi Cedevita'yı sahasında mağlup ederek bir sürprize izin vermedi: 86-73. Grubun zayıf halkası olarak görülen ancak İstanbul'da Efes ve Darüşşafaka'yı yenerek tekin bir takım olmadığını ortaya koyan Cedevita'yı hafife almayan sarı-lacivertliler baştan işi sıkı tuttu. Fenerbahçe daha ilk ilk çeyrekte farkı 15 sayıya kadar çıkarsa da Cedevita kolay pes etmeyeceğini gösterdi. 27-12 biten ilk çeyreğin ardından ikinci periyotta müthiş bir direnç gösteren Hırvat ekibi farkı giderek eritirken soyunma odasına 40-33'lük skorla girildi. 
İlk yarıda ribauntlarda Cedevita 23-16, asistte Fenerbahçe 12-6, blokta 6-0 üstünlük sağladı. Fenerbahçe 21 sayı yerken sadece 2 faul yaptı. Üçüncü çeyreğe Fenerbahçe'nin daha konsantre başlamasını beklerken Cedevita ikinci çeyrekte kazandığı öz güvenle oynadı ve 6. dakikada 15-10'luk seriyle skoru 50-48'e getirdi. Luigi Datome, Fenerbahçe'ye ivme kazandırmaya çalıştı ancak 22-28'lik skorla son bu çeyrek 62-61 sona erdi. Son periyotta daha dikkatli oynayıp az hata yapan sarı-lacivertliler Udoh'un sayılarıyla maçtan 86-73 galip ayrılırken 5'te 5 yaptı. 

Fener 5. viteste

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...