Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizli: Transferi kapattık

Düzenleyen:
Denizli: Transferi kapattık

SPOR Haberleri

G.Saray’ın hocası, “Başkanla konuştum bir transfer bile yapmamızın zor olduğunu söyledi. Takım içinde kimseye git demem” ifadelerini kullandı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kulübün içinde bulunduğu mali koşullar nedeniyle transfer yapmalarının zor olduğunu açıkladı. Sarı-kırmızılı takımın dün yaptığı antrenmanda gazetecilerin sorularını cevaplayan tecrübeli hoca, Başkan Dursun Özbek ile önceki gün 2 saat süren bir toplantı yaptıklarını belirterek “Başkan ile konuştuk.  Bu koşullarda bir transferin dahi zor olduğunu söyledi. Gelen de olmayacak, giden de olmayacak. Başkan ile aramızda fikir ayrılığı olduğu ve rest çektiğim yazılıyor. Bu koşullar olmadı diye başkanımızla ayrı yere savrulmayız. Asla böyle bir durum olmayacak. Biz konuşarak ortak bir karar alıyoruz. Bizim düşüncemizde farklılık olmaz. Sıkıntılar yaşanacaktır. Kulübümüz bunları aşacak güçtedir” dedi. Tecrübeli teknik adam, “Martin Benitez, UEFA konusundaki bu gelişmeler olmasaydı Galatasaray forması giymişti. Burak Yılmaz Galatasaray'a büyük sevinçler yaşattı. Taraftar da onu yukarı taşıdı. Burak transferde bana herhangi bir şeyden bahsetmedi. Burada kalıp işini yapacaktır. Hiç kimse olumsuz durmasın. Galatasaray kimseye muhtaç değildir. Bizim isteğimiz erken hareket edip yol almaktı” diye konuştu.
Bu şartlarda yine gelirdim
Mustafa Denizli, “Bugüne kadar takımla ilgili tüm planlamayı yaptık. Hem bu yılı hem gelecek yılı hedefliyoruz. Donk transferinde kendim de bir görüşme yaptım ve sonra imza attık. İkisi genç 6 futbolcuyla görüştük. Ancak görüşmeler devam ederken UEFA'dan mektup geldi. Gideceğini düşündüğüm oyuncular vardı, onlar gidebilir. Onlardan talep gelirse giderler, ben 'git' demem” vurgusunda bulundu. “Bu şartları bilseydim yine gelirdim” diyen sarı-kırmızılıların hocası, “Kariyerimi riske atacağım kulüp Galatasaray'dır. Bunu daha önce de söyledim. Bu şartları bilseydim de yine gelirdim. Burası Galatasaray ise ben de Mustafa Denizli isem, yine gelirdim” şeklinde konuştu.  Sarı-kırmızılı takımın hocası, Osmanlıspor yenilgisinin hatırlatılması üzerine “Acısını çıkaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...