Kartal çakıldı

Düzenleyen:
Kartal çakıldı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar aldığı mağlubiyetle son 16 turuna ikinci olarak çıkıp Buca'yla eşleşti. 2. Lig ekibi Sivas Belediye, Ç.Rize'ye düştü

HÜSEYİN EROĞUL

Ocak ayında sadece kupa maçları oynayabilen Beşiktaş, Sivas Belediye önüne as ve yedek isimlerden oluşan bir kadroyla çıktı. İlk 20 dakika içinde Cenk Tosun'la çok net iki fırsattan yararlanamayan siyah-beyazlılar, Kerim'in bindirmeleriyle rakibini zor durumda bıraktı. 33. dakikada beklenmedik bir penaltı oldu. Milosevic bu dakikaya kadar siyah-beyazlı kaleye ilk defa yaklaşan Sivas Belediyespor'dan Ali'yi düşürünce hakem tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterip bir de kırmızı kart çıkardı. Ali atışta Günay'ı avladı: 0-1. Kartal 50'de gelen Seyid Ahmet'in golüyle bir şok daha yaşadı: 0-2. 10 kişilik Kartal sonrasında şova başladı. 54'te Berkay on sekizde Gökhan'ı düşürdü. Penaltı Cenk Tosun köşeye bıraktı: 1-2. 
Goller yağmur gibi 
Cenk dakikalar 60'ı gösterirken bir kez daha sahneye çıkarak skoru 2-2 yapmayı başardı. 4 dakika sonra Beşiktaş'ın galibiyet golü geldi. Quaresma'yla başlayan atakta Cenk boşta bekleyen Gökhan Töre'ye çıkarınca yıldız oyuncu boş kaleye topu yuvarladı: 3-2. Kerim, Quaresma, Cenk ve Gökhan'ın tempoyu yükseltmesiyle uçuşa geçen Beşiktaş, üst üste pozisyonlar yakalasa da kaleyi tutturmakta güçlük çekince farkı kaçırdı. Ancak bitime 12 dakika kala Sivas Belediyespor yorulan rakibi karşısında vites yükseltti. 79'da skora yeniden denge getiren Atilla, 3 dakika sonra bir gol daha atarak skoru 4-3 yaptı ve Beşiktaş'ı ikinci sıraya iterek grubu lider bitirdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...