Genç kızın babası ilk kez konuştu

Düzenleyen:
Genç kızın babası ilk kez konuştu

YAŞAM Haberleri

İstanbul Bağdat Caddesi'nde gece evine giderken servis şoförü Cengiz Ay'ın tecavüzüne uğrayan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.F.B. olayın ardından psikolojik tedavi görmeye başladı.

Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir'in özel haberine göre büyük travma yaşayan genç kız kızın ailesi, kızlarının hayatta olmasına şükrettiklerini söyledi. Baba F.B. "Şu an daha fazla konuşmak istemiyoruz. Gerekli psikolojik tedaviye başladık. İyi olmaya çalışıyoruz ama iyi değiliz" demekle yetindi.
 
DEHŞET KAMERADA

Cengiz Ay'ın ise karısından ayrıldığı, Pendik'te anne-babasıyla yaşadığı öğrenildi. 6 yaşındaki torunlarına bakan anne-babanın olaydan sonra "Biz artık kimsenin yüzüne bakamayız" diyerek torunlarını alıp evi terk ettiği ortaya çıktı. Cengiz Ay'ın babası "Böyle bir suç işlediyse en ağır cezaya çarptırılsın. Biz de çok mağduruz. Sabıkası vardı, hayırdı. Ama yine de kimse evladından böyle bir şey beklemez" dedi. Zanlının bir komşusu ise "3 yıldır burada yaşıyorlar. Cengiz 20 günde veya ayda bir eve uğrar oğlunu görürdü. Anne ve babası emekli maaşıyla geçinen oldukça iyi insanlardır. Mahvoldular" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...