Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emenike'nin bonservisi ne olacak?

/ Kaynak: Milliyet
Emenike'nin bonservisi ne olacak?

SPOR Haberleri  / Milliyet

Emmanuel Emenike konusunda oldukça istekli olan West Ham United, ocak ayı döneminde forvet transferini sadece kiralık olarak düşünüyor.

Sarı­ lacivertliler ise Nijeryalı oyuncuyu kiralık göndermek istemediklerini ancak iyi bir bonservis bedeli ile bu transferin gerçekleşebileceğini belirtiyor.

Emenike’nin 10 milyon pounda yakın bir ücretle gideceği ileri sürülürken, West Ham Başkanı David Sullivan’ın, “Bir forvet almak istiyoruz. Bu dönemde yapacağımız kiralık transfer kesinlikle satın alma opsiyonlu olacak” sözleri ister istemez kafalarda soru işareti oluşturdu.

Bilic umutlu
West Ham United’ın Menajeri Slaven Bilic de, Emmanuel Emenike’nin transferi konusunda umutlu olduğunu söyledi. Bilic, “Forvet pozisyonunda kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Emenike konusunu bekliyoruz. Fenerbahçe’deki durumları karışık, çözülsün bakacağız” dedi

SPOR
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...